40 vuotta piirilevyosaamista

Piirilevyvalmistus

Cadmic tarjoaa proto- ja sarjapiirilevyvalmistusta yksinkertaisista standardi piirilevyistä vaativiin HDI piirilevyihin. Toimitamme myös erikoismateriaaleista valmistettuja piirilevyjä RF, High-speed, Flex, Flex-Rigid ja Alumiini piirilevyratkaisuihin. Piirilevyvalmistuspalveluissa olemme tehneet  laajaa yhteistyötä jo usean vuosikymmenen ajan eri toimijoiden kanssa niin Euroopassa kuin Kiinassakin. Cadmic omaa vahvan osaamisen ja laajan verkoston normaalien ja vaativien erikoispiirilevyjen valmistukseen.

HDI

HDI tekniikan käyttö mahdollistaa erilaisten piirilevy kerrosrakenteitten teon käyttämällä sokeita-, micro- sekä haudattuja läpivientejä eri kerrosten välillä.

Flex-Rigid Ja Flex

Olemme toimittaneet yksinkertaisista yksikerros Flex piirilevyistä monikerroksisiin Flex-Rigid rakenteisiin. Flex-Rigid piirilevyjä on valmistettu myös HDI tekniikalla käyttäen micro- ja haudattuja läpivientejä.

High Speed

High-speed piirilevyt vaativat usein johdinten impedanssisovituksia sekä erikoismateriaalien käyttöä.

FR4

Kauttamme saat nopeasti laadukkaita yksi- tai monikerroksisia ”perus” piirilevyjä proto ja tuotantosarjoihin.

RF

RF-piirilevyissä on yleisesti käytetty erikoismateriaaleja, kuten Rogers ja Taconic. Tyypillisesti RF-piirilevyt tarvitsevat tarkkoja impedanssi sovituksia.

Alumiini

Tyypillisimmät alumiinilevyratkaisut ovat olleet LED piirilevyjä. Tyypillisesti ne ovat olleet yksipuolisia, mutta olemme toimittaneet myös kaksipuolisia alumiinilevyratkaisuja.

 

 Y-tunnus: 2342650-6

 

© Cadmic OY 2024 | Tietosuojaseloste