40 vuotta piirilevyosaamista

Piirilevysuunnittelu

Cadmic on PK-yritys, jolla toimipisteet Helsingissä ja Jyväskylässä. Cadmic on saanut hyvän maineen ja useita uskollisia asiakkaita korkealla osaamisella ja palvelualttiudella. Voimmekin hyvällä omallatunnolla sanoa, että olemme Suomen johtava piirilevysuunnittelupalveluja tarjoava yritys.

Ohjelmistot

Käytössämme on PADS Standard, PADS Professional,  Altium Designer, Zuken Cadstar  ja  OrCAD Pro ohjelmistot.

Flex-Rigid Ja Flex

Flex ja Flex-Rigid piirilevyjä Cadmic on suunnitellut jo usean vuosikymmenen ajan. Piirilevysuunnittelua on tehty yksinkertaisista yksikerros Flex piirilevyistä monikerroksisiin Flex-Rigid rakenteisiin. Flex-Rigid piirilevyjä on toteutettu myös HDI tekniikalla käyttäen micro- ja haudattuja läpivientejä.

High Speed

High-speed piirilevyillä taajuudet voivat olla useita sadoista megahertseista gigahertseihin. Nopeiden siirtolinjojen suunnittelu asettaa suuria vaatimuksia piirilevysuunnittelulle sisältäen johdinten impedanssi- ja pituussovituksia. Cadmic omaa vahvan ja pitkän suunnittelu kokemuksen vaativista High-speed piirilevyistä.

RF Piirilevyt

Cadmic on suunnitellut lukuisia RF-tekniikkaa sisältäviä piirilevyjä, Taajuudet ovat olleet jopa useita kymmeniä gigahertsejä. RF-piirilevyissä on käytetty erikoismateriaaleja, kuten Rogers ja Taconic. Tyypillisesti RF-piirilevyt tarvitsevat tarkkoja impedanssi sovituksia, joiden laskennassa Cadmillä on vahva osaaminen

HDI

HDI (microvia) tekniikkaa käytetään, kun levylle tulee pinnimäärältään erittäin suuria komponentteja tai komponenttien (BGA) pinniväli on pieni. HDI tekniikan käyttö mahdollistaa erilaisten piirilevy kerrosrakenteitten teon käyttämällä micro- sekä haudattuja läpivientejä eri kerrosten välillä. Cadmicillä on erittäin vahva ja pitkä osaaminen haastavien HDI piirilevyjen suunnittelussa.

Alumiini

Tyypillisimmät alumiinilevyratkaisut ovat olleet LED piirilevyjä. Normaalisti ne ovat olleet yksikerroksisia, mutta olemme toimittaneet myös kaksikerroksisia alumiinilevyratkaisuja.

 

 Y-tunnus: 2342650-6

 

© Cadmic OY 2024 | Tietosuojaseloste