40 vuotta piirilevyosaamista

Piirilevysuunnittelu

Cadmicillä on jo 40 vuoden kokemus piirilevyjen suunnittelusta, jonka aikana on toteutettu kymmeniätuhansia piirilevysuunnitteluprojekteja
eri teollisuuden aloille.

Piirilevyvalmistus

Cadmic tarjoaa proto- ja sarjapiirilevyvalmistusta yksinkertaisista piirilevyistä vaativiin HDI piirilevyihin. Toimitamme myös erikoismateriaaleista valmistettuja piirilevyjä RF, High-speed, Flex, Flex-Rigid ja Alumiini piirilevyratkaisuihin.

 

Palvelut

Cadmicin palvelukokonaisuus sisältää myös suunnittelujärjestelmien kirjastojen ylläpidon, piirilevyjen kokoonpanon sekä erilaisia räätälöityjä koulutuspalveluita.

Haemme kokenutta piirilevysuunnittelijaa. Työtäsi voit tehdä etänä mistä tahansa tai joko Helsingin tai Jyväskylän toimipisteistämme käsin.

Tässä työtehtävässä tulet olemaan vastuussa piirilevyjen suunnittelusta, spesifikaatioista ja tarvittavien dokumenttien tuottamisesta sekä dokumentoinnista. Tehtävä sisältää myös piirilevysuunnittelutyökalujen, ohjeiden ja komponenttikirjastojen ylläpitoa sekä niiden jatkuvaa kehittämistä. Suunnittelutyökaluina käytämme PADS Standard-, PADS Professional- ja Altium Designer sekä Cadence Orcad -ohjelmistoja. Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Itsenäinen työskentely asiakkaiden parissa sekä vastuullisuus ja palvelualttius ovat kaiken toimintamme perusta. Tiedostamme työntekijöidemme tärkeän roolin osana yrityksen menestystä ja haluammekin heidän voivan hyvin sekä töissä että työn ulkopuolella, mm. tarjoamalla ajanmukaiset työvälineet, puhelinedun sekä merkittävän joustavuuden työoloihin, joka mahdollistaa hyvin työajan, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Lisäksi tarjoamme työterveyshuollon, kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun sekä monia muita etuja, mukaan lukien hyvän työilmapiirin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa ja monipuolista elektroniikan osaamista, kokemusta piirilevysuunnittelijan tehtävistä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn asiakkaiden kanssa suomen ja englannin kielellä. Odotamme suunnitteluohjelmistojen sujuvaa hallintaa (PADS ja/tai Altium) sekä halua oppia uutta ja kehittyä suunnittelijana.
Alasi ammattilaisena sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen työote, osaat ratkaista projekteissa esiintulevat tekniset haasteet sujuvasti. Haluat kehittyä ammatillisesti ja viihdyt uusimman teknologian tarjoamien mahdollisuuksien parissa. Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittää vahvuuksiasi asiakasprojektiemme laajan tuote- ja teknologiakirjon myötä. Pääset tutustumaan useisiin eri toimialoihin yrityksessä, jossa saat keskittyä ydintekemiseen turhan byrokratian loistaessa poissaolollaan. Tule mukaan dynaamiseen ja kasvavaan tiimiimme suunnittelemaan huipputuotteita!
Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi ylläolevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme lisää kanssasi sinusta ja Cadmic Oy:sta työnantajana. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jarmo Kivikunnas, 0400-887533 (etunimi.sukunimi@cadmic.fi).

 


Cadmic omaa vuosikymmenten kokemuksen piirilevyjen suunnittelusta ja valmistuksesta.

Piirilevyjen suunnittelutiimimme tekee tiiviisti yhteistyötä eri piirilevyvalmistus- ja ladontakumppaneiden kanssa varmistaen, että suunnittelemme ja toimitamme aina optimaalisen lopputuloksen toimivuuden ja tuotettavuuden kannalta piirilevyn monimutkaisuudesta riippumatta.

Pitkäaikaiset kumppanuudet sekä tiivis yhteistyö ja viestintä ovat ammattitaitomme ja asiakaslähtöisen asenteemme tulosta.

Viljatie 4 C,   00700 HELSINKI
p. +358 10 279 9625
Yliopistonkatu 28 A, 40100 JYVÄSKYLÄ
p. +358 10 279 9621

 

 Y-tunnus: 2342650-6

 

© Cadmic OY 2021 | Tietosuojaseloste