40 vuotta piirilevyosaamista

Piirilevysuunnittelu

Cadmicillä on jo 40 vuoden kokemus piirilevyjen suunnittelusta, jonka aikana on toteutettu kymmeniätuhansia piirilevysuunnitteluprojekteja
eri teollisuuden aloille.

Piirilevyvalmistus

Cadmic tarjoaa proto- ja sarjapiirilevyvalmistusta yksinkertaisista piirilevyistä vaativiin HDI piirilevyihin. Toimitamme myös erikoismateriaaleista valmistettuja piirilevyjä RF, High-speed, Flex, Flex-Rigid ja Alumiini piirilevyratkaisuihin.

 

Palvelut

Cadmicin palvelukokonaisuus sisältää myös suunnittelujärjestelmien kirjastojen ylläpidon, piirilevyjen kokoonpanon sekä erilaisia räätälöityjä koulutuspalveluita.

Cadmic hakee piirilevysuunnittelijaa Helsingin tai Jyväskylän toimipisteeseen. Myös täysiaikainen etätyö voi olla mahdollista (esim. Tampereen, Turun tai Oulun alueella).

Cadmic Oy on maamme johtava piirilevysuunnitteluun erikoistunut palveluyritys. Palvelukokonaisuutemme sisältää piirilevysuunnittelupalveluiden lisäksi piirilevyjen valmistuspalvelut, joissa teemme tiivistä yhteistyötä johtavien valmistajien kanssa Kiinassa ja Euroopassa.

Suunnittelutyökaluina käytämme PADS Standard-, PADS Professional- ja Altium Designer -ohjelmistoja.

Hakijoilta odotamme hyvää elektroniikan osaamista ja kokemusta piirilevysuunnittelusta.

Itsenäinen työskentely asiakkaiden parissa sekä vastuullisuus ja palvelualttius ovat kaiken toimintamme perusta. Tuemme henkilökuntamme työn sujuvuutta ja hyvinvointia monin tavoin, mm. tarjoamalla ajanmukaiset työvälineet, merkittävän joustavuuden työoloihin, työterveyshuollon, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä monia muita etuja, mukaan lukien hyvän työilmapiirin.

Avaimia tehtävässä menestymiseen:
– Vahva elektroniikan osaaminen
– Kokemus piirilevysuunnittelijan tehtävistä
– Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
– Kyky itsenäiseen työskentelyyn asiakkaiden kanssa
– Halu oppia uutta ja kehittyä suunnittelijana
– Altium Designer ohjelmiston sujuva hallinta
– PADS ohjelmistojen sujuva hallinta
– Kommunikointi englannin kielellä

Lisätietoja tehtävästä antaa

Suunnittelupäällikkö
Jarmo Kivikunnas

0400-887533
etunimi.sukunimi@cadmic.fi


Cadmic omaa vuosikymmenten kokemuksen piirilevyjen suunnittelusta ja valmistuksesta.

Piirilevyjen suunnittelutiimimme tekee tiiviisti yhteistyötä eri piirilevyvalmistus- ja ladontakumppaneiden kanssa varmistaen, että suunnittelemme ja toimitamme aina optimaalisen lopputuloksen toimivuuden ja tuotettavuuden kannalta piirilevyn monimutkaisuudesta riippumatta.

Pitkäaikaiset kumppanuudet sekä tiivis yhteistyö ja viestintä ovat ammattitaitomme ja asiakaslähtöisen asenteemme tulosta.

Viljatie 4 C,   00700 HELSINKI
p. +358 10 279 9625
Yliopistonkatu 28 A, 40100 JYVÄSKYLÄ
p. +358 10 279 9621

 

 Y-tunnus: 2342650-6

 

© Cadmic OY 2021 | Tietosuojaseloste